En kvinde der går i en tøjforretning med en blok

Handel

Brug tiden på dine kunder og ikke på kontoret!

Vi ved godt, at du som handelsdrivende kan have svært ved at nå alt det administrative. Det kan nemt blive weekend- eller aftenarbejde. Derfor står vi klar til, at gøre dit liv lettere.

ErhvervspartnerThy har stor erfaring med de administrative opgaver i en handelsvirksomhed, f. eks. bogholderi, løn. Men vi kan også hjælpe dig med opsætning og drift af systemer, der går på tværs af virksomheden i form af kassesystemer, lagersystemer, webshop mv.

En person der er ved at betale med kort
Ydelser

Kassesystem

Moderne kassesystemer kan mere end du tror og det kan lette dit administrative arbejde betydeligt. Om end du har en restaurant, café, butik, klinik, så findes der et kassesystem til din branche.

Læs mere
En lagermedarbejder der står i en gul sikkerhedsvest
Ydelser

Lager

Der findes mange grunde til at optimere dit lagersystem. Du kan spare både tid og penge ved en optimering og du kan undgå mange fejl i det daglige.

Læs mere
Et close-up billede af en kvinde i en prikket kjole der bruger computer og lommeregner sammentidig
Ydelser

Bogholderi

Det er sjovere at tjene pengene, end det er at holde styr på hver eneste krone – lad os hjælpe dig med bogholderiet.

Læs mere
Slørret billede af mand der sidder i en blå skjorte og skriver på et stykke papir med en stiftblyant
Ydelser

Skat og Moms

ErhvervspartnerThys skatterådgivere er altid opdateret omkring de nyeste skatteforhold. Derfor sikrer skatterådgivning hos ErhvervspartnerThy dig også en optimeret skattemæssig disposition.

Læs mere
Kontor rum hvor der sidder tolv personer med hver sin computer
Ydelser

Økonomistyring

ErhvervspartnerThys assistenter og konsulenter er altid opdaterede omkring de nyeste regnskabstekniske forhold. Sammen sikrer vi den bedste løsning for dig.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.