En frisør der er ved at klippe hår

Service

Som erhvervsdrivende skal du bruge tiden på det, som skaber værdi i din virksomhed. Du får ikke flere kunder ved, at hænge over regnskabsbøgerne. Du skal ud til dine kunder og yde den service, som de efterspørger.

Vi ved, at det kan være svært at finde tiden til det administrative – og her kommer ErhvervspartnerThy ind i billedet. Med os, som samarbejdspartner, får du en medspiller med stor erfaring indenfor administration og systemer. Vi sætter en ære i at sikre, at du kan drive din virksomhed effektivt.

Person der sidder iført overalls og sikkerhedsbriller
Ydelser

Tidsregistrering

Gør hverdagen lettere for dig og dine medarbejdere med et effektivt program til tidsregistrering.

Læs mere
En person der er ved at betale med kort
Ydelser

Kassesystem

Moderne kassesystemer kan mere end du tror og det kan lette dit administrative arbejde betydeligt. Om end du har en restaurant, café, butik, klinik, så findes der et kassesystem til din branche.

Læs mere
Et close-up billede af en kvinde i en prikket kjole der bruger computer og lommeregner sammentidig
Ydelser

Bogholderi

Det er sjovere at tjene pengene, end det er at holde styr på hver eneste krone – lad os hjælpe dig med bogholderiet.

Læs mere
Slørret billede af mand der sidder i en blå skjorte og skriver på et stykke papir med en stiftblyant
Ydelser

Skat og Moms

ErhvervspartnerThys skatterådgivere er altid opdateret omkring de nyeste skatteforhold. Derfor sikrer skatterådgivning hos ErhvervspartnerThy dig også en optimeret skattemæssig disposition.

Læs mere
Kontor rum hvor der sidder tolv personer med hver sin computer
Ydelser

Økonomistyring

ErhvervspartnerThys assistenter og konsulenter er altid opdaterede omkring de nyeste regnskabstekniske forhold. Sammen sikrer vi den bedste løsning for dig.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.