En sygeplejerske der sidder med papirer ved en computer

Sundhed

Hvorfor bruge tid på at sætte dig ind i regler inden for skat, moms, afgifter osv., når vi kan gøre det for dig? Lad os klare alt indenfor bogføring, fakturering og administration i det hele taget. Brug din tid på det, som du brænder for – dit fag!

Hos ErhvervspartnerThy tilbyder vi specialiseret rådgivning inden for en lang række områder. Vi har erfaring med mange branchespecifikke systemer indenfor sundhed og sætter en ære i, at tilpasse vores services og ydelser til netop din virksomhed.

En person der er ved at betale med kort
Ydelser

Kassesystem

Moderne kassesystemer kan mere end du tror og det kan lette dit administrative arbejde betydeligt. Om end du har en restaurant, café, butik, klinik, så findes der et kassesystem til din branche.

Læs mere
Et close-up billede af en kvinde i en prikket kjole der bruger computer og lommeregner sammentidig
Ydelser

Bogholderi

Det er sjovere at tjene pengene, end det er at holde styr på hver eneste krone – lad os hjælpe dig med bogholderiet.

Læs mere
Slørret billede af mand der sidder i en blå skjorte og skriver på et stykke papir med en stiftblyant
Ydelser

Skat og Moms

ErhvervspartnerThys skatterådgivere er altid opdateret omkring de nyeste skatteforhold. Derfor sikrer skatterådgivning hos ErhvervspartnerThy dig også en optimeret skattemæssig disposition.

Læs mere
Kontor rum hvor der sidder tolv personer med hver sin computer
Ydelser

Økonomistyring

ErhvervspartnerThys assistenter og konsulenter er altid opdaterede omkring de nyeste regnskabstekniske forhold. Sammen sikrer vi den bedste løsning for dig.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.