Kontor rum hvor der sidder tolv personer med hver sin computer

Økonomistyring: Lad os om tallene - Vi lever af dem

Skal vi håndtere din økonomistyring?

For de fleste erhvervsdrivende er økonomi et væsentligt område. For nogen er det et område, som giver energi og for andre et nødvendigt onde.

Vi ser det som vores opgave, i tæt samarbejde med dig, at sikre det økonomiske overblik over din virksomhed. Økonomi spænder bredt, men det kan f. eks. være ved budgetudarbejdelse, årsrapporten eller andre store begivenheder, hvor økonomi spiller en stor rolle. Vores assistenter og konsulenter er altid opdaterede i forhold til de nyeste regler og retningslinjer på området, så vi sammen finder den optimale løsning i lige nøjagtigt den specifikke situation.

ErhvervspartnerThy er din faglige sparringspartner og den, der tør udfordre dig på din virksomhed. Vi søger den tillidsfulde og langvarige relation til dig og din virksomhed, og vi tager din virksomhed lige så seriøst som dig.

Kontor rum hvor der sidder tolv personer med hver sin computer

Årsrapport

Med en korrekt opstillet årsrapport kan du analysere og vurdere udvikling i din virksomhed. Og den kan både være til gavn for dig og dine samarbejdspartnere.

Læs mere
En person med armen i fokus, som er ved at skrive på et stykke papir

Budgetter

Få er klart overblik over din økonomi med et nøje beregnet budget. Du giverdig selv klarhed over din økonomi, som gør det lettere for dig, at navigere i.

Læs mere

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver?
Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Medarbejder hos LandboThy ved navn Thomas Kusk

Thomas Kusk

Økonomikonsulent
96185749
tkn@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.